Can a President serve more than two terms?
No. A person shall not hold office as President for more than two terms.
Article 142 says a President's term runs from swearing-in until the next elected President is sworn in, and that no person may hold the office for more than two terms. Article 255 says any amendment to the President's term of office must be approved by a referendum.
“A person shall not hold office as President for more than two terms.”
Article 142: Term of office of President
Summaries and answers are a plain-English guide written by Iam254, not legal advice. The official text is what counts. Official text: Constitution of Kenya, 2010, Kenya Law (National Council for Law Reporting), legislation as at 3 September 2010. It has not been amended since.